Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Bursa : "Romania sa se concentreze pe mancare si vinuri, ca sa atraga turisti straini"

joi 20 aprilie 2017
"Romania sa se concentreze pe mancare si vinuri, ca sa atraga turisti straini"

     Romania ar trebui sa se concentreze pe anumite tipuri de mancare, dar si pe vinurile pe care le produce atunci cand se promoveaza in afara tarii, pentru a atrage si mai multi turisti straini, recomanda David Bosshart, directorul general al Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies din Elvetia, potrivit News
"Romania sa se concentreze pe mancare si vinuri, ca sa atraga turisti straini"

     Romania ar trebui sa se concentreze pe anumite tipuri de mancare, dar si pe vinurile pe care le produce atunci cand se promoveaza in afara tarii, pentru a atrage si mai multi turisti straini, recomanda David Bosshart, directorul general al Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies din Elvetia, potrivit News.ro.
     Domnia sa a declarat: "Cred ca mancarea este foarte stransa de imaginea unei natiuni, si voi aveti mancare buna. Cand iti place mancarea, iti place si tara. De exemplu, uitati-va la Italia: sistemul politic nu e foarte bun in Italia, dar mancarea este foarte buna. Asadar, iti place tara, iti plac oamenii. Asa ca focusul italienilor s-a indreptat spre paste si pizza".
     Reprezentantul institutului elvetian considera ca tara noastra trebuie sa stabileasca trei produse pe care sa se bazeze atunci cand se promoveaza ca tara.
     David Bosshart a precizat: "Ar trebui sa va concentrati asupra unor anumite tipuri de mancare pe care le considerati importante in industrie. Eu am fost si dealer de vin si voi aveti si vinuri foarte bune. Si ca sa va imbunatatiti imaginea, vinul este foarte important. Pentru ca tinerii incep sa consume vin. In India, in China si in America Latina, peste tot, clasa mijlocie consuma si mai mult vin".
     Potrivit News.ro, Mircea Titus Dobre, ministrul turismului considera ca pentru a aduce mai multi turisti straini in tara noastra este necesara organizarea unor vizite platite din bani publici pentru jurnalistii si bloggerii straini si pentru agentiile de turism din strainatate.   

2017-04-20

Autor: