News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

Gandul : Samsung a luat o decizie care ii va bucura pe viitorii posesori de Galaxy S6

marşi 24 martie 2015
--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Utilizatorul Jeshter2000 a publicat pe forumul XDA Developers capturi de ecran prin care arata ca majoritatea instalatiilor care vin preinstalate pe Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge pot fi dezinstalate de utilizatori


. Printre acestea se numara aplicatii Google (Gmail, Google+, YouTube si chiar magazinul virtual Play Store), aplicatii Microsoft (OneNote, OneDrive si SkyDrive) si aplicatii Samsung (Calculator, S Voice, S Health).

Posibilitatea eliminarii acestor aplicatii este binevenita, deoarece utilizatorii pot elibera mai mult spatiu pe telefon si se pot bucura de o interfata de utilizare mai aerisita. 

In cazul in care un utilizator se razgandeste in privinta unei aplicatii sterse, o poate descarca din nou din Google Play sau Galaxy Apps.  

Aplicatiile care nu pot fi dezinstalate sunt magazinul virtual Galaxy Apps, clientul de e-mail, browserul de internet sau calendarul. 

Samsung nu este singura companie care preinstaleaza multe aplicatii pe dispozitivele sale. Alte exemple sunt Sony sau HTC. 

Citeste si Galaxy S6. Orange anunta o promotie pentru cei care fac pre-comanda la noul smartphone de top de la Samsung Citeste si Schimbari radicale la Samsung Electronics: ce planuri a anuntat gigantul IT sud-coreean Citeste si Directorul de marketing al HTC lauda Apple, dar nu are cuvinte frumoase pentru Samsung si Xiaomi
Autor: