News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

ziarulfinanciar : Au pornit de la zero si au ajuns in doi ani si jumatate la 30 de locatii in Romania si un business de 8,5 milioane de euro din vanzarea de salate. VIDEO

luni 29 decembrie 2014
Ziarul Financiar 28
.12.2014

Ziarul Financiar va prezinta cele mai importante subiecte de la emisiunea ZF Live de anul acesta, difuzata in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 12. Mai multe subiecte de la ZF Live puteti gasi aici.

Au pornit de la zero si au ajuns in doi ani si jumatate la 30 de locatii in Romania si un business de 8,5 milioane de euro din vanzarea de salate, o alternativa sanatoasa la mancarea de tip fast-food, a declarat la ZF Live Dan Isai,  unul dintre partenerii SaladBox.

?Business-ul nostru are o istorie de 2 ani si jumatate si deja am ajuns la o cifra de afaceri de 8,5 milioane de euro si sa vindem 150.000 de salate pe luna. La SaladBox suntem 4 asociati, iar obiectivul nostru este sa devenim un jucator important pe piata din Europa de mancare sanatoasa. In Romania vrem sa ajungem la 50 de locatii, insa vrem sa ne extidem international?,  a spus Dan Isai. SaladBox urmeaza sa deschida o ramura in Germania.

 


Autor: