News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

ziarulfinanciar : Samsung Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Galaxy Gear vor costa 700, respectiv 300 euro fara TVA. GALERIE FOTO. VIDEO

vineri 06 septembrie 2013
Autor: Ioana Nita 05
.09.2013

Samsung a prezentat aseara la Berlin alaturi de noul smartphone Galaxy Note III si ceasul inteligent Galaxy Gear, care vine de fapt ca un accesoriu pentru telefoanele companiei sud-coreene si pentru tableta Galaxy Note 10.1, editia 2014 si care va costa aproximativ 300 euro fara TVA.

Odata conectat la smartphone, Samsung Galaxy Gear poate fi folosit pentru a vorbi la telefon, a face poze sau pentru a vedea ultimele mesaje sau mail-uri primite fara a utiliza deloc telefonul mobil.

Ceasul inteligent de la Samsung are un ecran tactil de 1,63 inci, procesor de 800 MHz, memorie interna 4GB, 512 MB RAM si o camera foto de 1,9 MP. Galaxy Gear dispune de o serie de functii printre care se numara aplicatia Evernote prin care utilizatorii pot salva informatii fotografiind, serviciul de mesagerie Line sau aplicatia eBay prin care se pot efectua tranzactii in timp real.

Samsung Galaxy Gear va fi lansat impreuna cu Galaxy Note 3 incepand cu data de 25 septembrie 2013 in peste 140 tari.  Ceasul inteligent va fi in curand compatibil si cu Samsung Galaxy Note II, precum si cu Samsung Galaxy S III si S4.

Potrivit unor surse apropiate situatiei, pretul unui ceas inteligent Galaxy Gear va fi de circa 300 euro fara TVA, iar Galaxy Note 3 va costa aproximativ 700 euro fara TVA.

Samsung Galaxy Note 3 imbunatateste functia multitasking

In ceea ce priveste noul smartphone din gama Samsung Note, Galaxy Note 3, acesta este mai usor (168g) si mai subtire (8,3 mm) decat modelul anterior si are un ecran putin mai mare, de 5,7 inchi. Samsung Galaxy Note II are un display de 5,5 inchi, cantareste 183 g si are o grosime de 9,4 mm.

De asemenea, Galaxy Note 3 vine echipat cu o camera foto de 13 MP, fata de camera foto de 8 MP instalata pe modelul Galaxy Note II, iar bateria (3.200 mAh) ofera o durata mai lunga de utilizare.

Samsung Galaxy Note 3 ofera utilizatorilor o experienta imbunatatita in ceea ce priveste functiile multitasking. Prin intermediului noului Multi Window, utilizatorii pot comuta intre aplicatii, fara a inchide fereastra sau a deschide o noua pagina, ceea ce inseamna ca pot folosi simultan mai multe programe. Spre exemplu, se poate scrie un mesaj sau un mail in acelasi timp in care se navigheaza pe internet din browser.

Experienta multitasking este imbunatatita si cu ajutorului noului S Pen si a ferestrei Pen din Air Command care ii permite utilizatorului sa deschida o fereastra pe ecran si sa deschida aplicatii, in timp ce poate continua activitatile curente de pe Note 3.

Noul terminal de la Samsung va fi disponibil in doua variante, de 32 GB si de 64 GB.


Autor: