News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

libertatea : Fructul-minune care te ajuta sa ai o silueta de top model

luni 04 martie 2013
Persoanele carora le place sa consume avocado in mod frecvent sunt mai sanatoase si mai slabe decat acelea care nu mananca decat foarte rar sau deloc acest fruct
.

Nivelul colesterolului in cazul consumatorilor de avocado este mai redus, iar riscul de boli cardiace, atacuri cerebrale si diabet sunt mult diminuate, potrivit unui studiu american. Consumatorii de avocado au in general o dieta mai echilibrata si mai sanatoasa, bogata in vitamine si minerale esentiale. Aportul de fibre in cazul lor era cu 36% mai mare decat la cei care nu mananca avocado. De asemenea, fructul asigura 23% din necesarul de vitamina E, cu 13% mai mult magneziu, cu 16% mai mult potasiu si cu 48% mai multa vitamina K.

Astfel, persoanele care obisnuiesc sa consume avocado au un nivel mai crescut de grasimi "bune" in sange in comparatie cu cei care nu includ fructul in dieta. Cei care mananca acest fruct sunt cu 50% mai feriti de atac cerebral si diabet de Tip 2.

Mai mult decat atat, avocado este foarte bun in curele de slabire, s-a constatat ca indicele masei corporale si circumferinta taliei in cazul celor care mananca avocado sunt mai mici.

 

Voteaza articolul!

+3

0

| azi, 19:16
Autor: