News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

ziarulfinanciar : Cosmote simplifica reincarcarea online a creditului pentru cartelele prepay

joi 28 februarie 2013
Autor: Adrian Seceleanu 27
.02.2013

Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, a simplificat prodedura de reincarcare a creditului pentru utilziatorii de cartele preplatite, prin lansarea unui serviciu online, accesibil fara o inregistrare prealabila pe pagina web.

?Cosmote Romania lanseaza un nou serviciu online dedicat utilizatorilor prepaid pentru reincarcarea oricarei cartele preplatite Cosmote, fara a necesita un proces de inregistrare. Utilizatorii Cosmote prepaid isi pot reincarca acum cartela  (?) cu ajutorul unei aplicatii usor de utilizat, disponibila 24/7, securizata pentru plati online. Astfel, doar prin completarea numarului de telefon si a sumei, utilizatorii sunt redirectionati catre protocolul de plata online securizat. Suma de reincarcare poate varia de la 5 pana la 100 de euro pentru o tranzactie si va fi adaugata la creditul deja existent. Pentru fiecare reincarcare realizata pana pe 25 martie 2013, utilizatorul cartelei Cosmote sau Frog reincarcate va primi si un bonus de 500 de minute in retea. Bonusul are o valabilitate de 30 de zile, incepand cu momentul alocarii si poate fi consumat doar in perioada de valabilitate a contului?, potrivit oficialilor companiei.

Anterior, reincarcarea creditului pentru o cartela prepay putea fi realizata online, cu un card bancar, doar dupa inregistrarea in platforma Cosmote Webcare.

Cosmote Romania avea la finele lunii septembrie 2012 6,4 milioane de clienti, dintre care aproximativ 4,8 milioane utilizau cartele preplatite.


Autor: