News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

libertatea : Intersectiile din Capitala, targuri gratuite de masini | Autoturismele stau aici cu lunile, ocupand trotuarele, fara ca vanzatorii sa plateasca vreo taxa

miercuri 07 noiembrie 2012
Nici o intersectie fara masini de vanzare
. Cam asa arata Capitala. La fiecare colt de strada dai peste autoturisme la mana a doua care-si asteapta musteriii. De ce se intampla asta? Pentru ca legea nu interzice parcarea masinilor pe trotuare mai late de un metru si nu-i taxeaza pe vanzatori.

Vanzatorii de masini au ocupat aproape in totalitate spatiile pietonale cu marfa lor. Astfel, in intersectia de la Piata Lujerului din sectorul 6, pe trotuar, sunt peste 10 masini expuse. Toate au afise cu o scurta descriere si cu numerele de telefon ale proprietarilor in geam, iar multe au si pretul specificat. Ofertele sunt negociabile. Tot la Lujerului, spatiul de deasupra pasajului care ar fi putut fi folosit ca parcare e ocupat de alte masini cu preturi cuprinse intre 2.000 si 6.000 de euro.

Alta intersectie, aceeasi situatie. La Crangasi, tot in sectorul 6, vanzatorii si-au lasat masinile fara nici o jena chiar la intrarea in parculetul inaugurat recent de primarie.

Nici in intersectia de la Doamna Ghica din sectorul 2, situatia nu e mai buna. Peste 50 de autoturisme ocupa trotuarele, obligand pietonii sa-si faca loc printre ele. De ce nu isi duc vanzatorii masinile intr-un targ specializat? Simplu. Pentru ca in intersectii e gratis, iar in targ taxa e circa 30 de lei pe zi.

Crangasi

? Si la Crangasi, trotuarul e ocupat de masini care isi asteapta un nou proprietar

D-na Ghica

? Si intersectia de la D-na Ghica s-a transformat in targ de masini la mana a doua

Voteaza articolul!

+1

0

| azi, 00:00
Autor: