News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

libertatea : Factura la curent poate veni si pe email

vineri 06 ianuarie 2012
De acum factura la curent devine electronica
. In plus, clientii Enel Energie si Enel Energie Muntenia care aleg ca pana pe 29 februarie 2012 sa primeasca factura aferenta consumului de energie electrica prin email, in locul celei conventionale, prin posta, au sansa de a castiga un iPad pe saptamana.

Pentru a participa la campania promotionala, clientii Enel trebuie sa isi activeze contul MyEnel si sa aleaga serviciul ?Factura pe email?, renuntand astfel la primirea acesteia prin posta. Ei au doua sanse de a castiga: tragerea la sorti aferenta saptamanii in care isi activeaza factura prin email, dar si extragerea de la sfarsitul campaniei promotionale, prin care sunt acordate suplimentar doua iPad-uri.

?Factura pe email este un nou serviciu gratuit pus la dispozitie de Enel clientilor sai din Romania.  Utilizarea acestui serviciu ne ajuta sa protejam impreuna mediul inconjurator, prin reducerea cantitatilor de hartie consumate pentru tiparirea facturilor si, in acelasi timp, ii ajuta pe clienti, prin notificarea pe email, sa obtina factura in cel mai scurt timp posibil de la momentul emiterii acesteia. Mai mult, am gandit aceasta campanie promotionala pentru a-i recompensa pe cei care vor activa factura pe email, cat si pe cei care ne vor ajuta in promovarea acestui serviciu?, a declarat Aurelian Sideri, director marketing Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

Voteaza articolul!

+2

-1

| 499 vizualizari
Autor: